Optima Tessenderlo C – Cristal Alken B (51 – 68)

Deze wedstrijd dienden we te spelen met slechts 8 spelers door de vele afwezigheden. Desondanks gingen we ervoor. Met een gepaste opwarming voor de match waar we de clubnaam eer aandeden door te starten met een alcoholisch drankje als opwarmer, mede door het feit dat we reeds met sommigen een halfuur te vroeg waren.

Na een degelijke opwarming starten we de wedstrijd waar in het eerste quart Optima uitliep tot een 14 tal punten. Toen vond de ploeg het welletjes geweest en door een sterke defence en de aanval die begon te draaien hadden we tijdens de rust het verschil opgehaald.

Onder de rust was dan ook Glen nog gearriveerd zodat in de tweede helft met negental waren. Toen kwam het erop aan om de voorsprong te vergroten wat na enige tijd ook lukte en zo de overwinning binnen te halen. Een zeer goede wedstrijd van iedereen, waarbij Robke zelfs er een gebroken tand voor over had en Pol op het laatste door zijn krachten heen zat maar toch bleef lopen.

De spelers die voor de overwinning gezorgd hebben: Gert, Rob, Ben, Brecht, Dirk, Glen, Jasper, Pol, Daan. Een dikke proficiat aan alle jongens en natuurlijk een fiere coach van een geweldige ploeg vrienden.

Verslag: Erwin